Om oss

I trygga händer.

Falck Global Assistance är er expert på Travel Risk Management och sköter säkerheten och tryggheten på er tjänsteresa och utlandsetablering. Vi är ert stöd när ni ska lägga tillrätta eller utveckla era policydokument och rutiner för riskbedömning och prevention i samband med utlandsvistelse. Vi utbildar i proaktivt säkerhetsarbete och griper in när behov finns, var i världen ni än befinner er. Falck, som Falck Global Assistance är en del av, har 39.000 anställda i 44 länder engagerade i prevention och assistans.

Global säkerhetsservice 24/7

Genom ett starkt internationellt nätverk kan vi tillhandahålla service inom säkerhetsfrågor och medicinsk assistans, globalt, dygnet runt, året runt. Våra larmcentraler är bemannade med medicinsk personal och säkerhetsspecialister som assisterar er vid oförutsedda händelser eller brådskande frågor, i alla lägen. Tillsammans ser vi till att ni alltid får den bästa möjliga assistansen för era behov, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vill du veta mer? I vår kunskapsbank finner du blogginlägg och guider som mer ingående beskriver delarna i vår verksamhet. Under våra tjänster hittar du också en beskrivning av våra olika tjänstepaket, anpassade utifrån företagsstorlek och riskprofil.

För övriga tjänster och information, se Falck Sverige