Vad innebär säkerhetsrelaterad konsultation?

Som en del av Falck Global Assistance tjänstepaket ingår medicinsk- och säkerhetsrelaterad konsultation. Men vad innebär det här och för vem är tjänsten relevant? I det här blogginlägget kikar vi närmare på vad tjänsten innebär för dig och ditt företag!

Vad ingår?

Genom tjänsten får du och dina medarbetare tillgång till vår experthjälp dygnet runt – var ni än befinner er. Ni får hjälp av våra specialister inom säkerhet och medicin, som vägleder er till en säker och trygg tjänsteresa eller etablering.


Lästips! Guide: Duty of Care vadå? Här är skyldigheterna du har som VD


När är tjänsten relevant?

Företag med medarbetare som ofta gör tjänsteresor eller befinner sig i andra länder kan ha svårt att få tag på rätt kompetens vid oförutsedda händelser. Konsultation kan behövas före, under och efter en resa, beroende på vilka behov du och dina medarbetare har och vilken destination ni reser till.

Vad kan du fråga om?

Ingen fundering är för stor eller för liten för våra experter. Ställ frågor kring destinationen du ska resa till, be om hjälp med att planera reserutten eller bli assisterad med snabb sjukvård eller medicinsk rådgivning. Som arbetsgivare kan du ringa till våra specialister för att ordna fram hjälp till dina medarbetare, men även ställa frågor kring vad du bör tänka på före du skickar iväg dina anställda på en resa i tjänsten.

Medicinsk- och säkerhetsrelaterad konsultation ingår i alla Falck Global Assistance tjänstepaket, från låg- till medel- och högrisk. Vilket paket som lämpar sig bäst för just ditt företag baseras på i vilken omfattning du och dina medarbetare idag reser, men även på vilka destinationer ni planerar att besöka.

 

Guide:  Förbered dig för en säker resa - och så agerar du i en krissituation Ladda ner guide

 

Dela inlägget

« Tillbaka